Varför Trezor

Trezor Model T 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg

Därav betyget: Trezor Model T är en av de mest avancerade hårdvaruplånböckerna för kryptovalutor. Model T är Trezors premium-plånbok och har stöd för förvaring av över 1600 olika kryptovalutor. Plånboken är säker, fullutrustad med många olika funktioner och har en stor touchskärm i färg.

Hoppa till recension
 • Först med hårdvaruplånböcker för kryptovalutor

  Trezor

  Med Trezor kan du förvara:
  • Kryptovalutor

  Trezor tillverkar några utav världens mest använda, populäraste och bästa hårdvaruplånböcker för kryptovalutor. Trezor var det första företaget att lansera fysiska plånböcker för kryptos.

  Minimum insättning: Ingen

Fördelar

 • Mycket säker hårdvaruplånbok.
 • Touchscreen i färg.
 • Stöd för över 1 600 kryptovalutor och tokens, även nyare valutor.
 • Användarvänlig.
 • Öppen källkod.
 • SD-kortplats.
 • Inbyggd mobilanslutning.
 • Väletablerat företag.
 • Enkelt att göra backuper.

Nackdelar

 • Dyr.
 • Fungerar endast med Desktop och Android-mobiler, har inte stöd för iOS eller Windows Phone.

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Trezor Model T

Om du vill komma igång med att investera i kryptovalutor så är det mycket viktigt att du förvarar dina kryptovalutor på ett säkert sätt.

”Cold storage” är det bästa och säkraste valet, eftersom det skyddar ditt innehav från hackare och cyberattacker. Begreppet ”cold storage” står för ”offline förvaring”, det vill säga att kryptovalutorna inte förvaras på en server eller en enhet med internetuppkoppling, istället så förvaras kryptovalutorna offline så de är bortom hackare och andra cyberintrång.

Trezor var världens första tillverkare av kryptoplånböcker och Trezor Model T är företagets premium-modell.

Till skillnad från Trezor Model One, som är företagets basmodell, så erbjuder Model T ett större stöd av kryptovalutor, en större touchskärm i färg, fler funktioner, backup av dina kryptovalutor, stöd för microSD kort och mer.

Det är alltid bra att välja ett av de väletablerade företagen när du köper en kryptoplånbok. Model T är Trezors premiumplånbok och kan passa dig som vill ha en användarvänlig och säker förvaring med många olika funktioner.

Hur fungerar Trezor Model T?

Det är snabbt och enkelt att komma igång med att förvara kryptovalutor och tokens med Trezor Model T.

För att komma igång besöker du Trezor Wallets hemsida där du får hjälp med att komma igång och installera din enhet. Plånboken har en mjukvara som du kan installera i din stationära dator, laptop eller Android-telefon. Mjukvaran har stöd för Windows, MacOS, Linux och Android. ChromeOS, iOS och Window Phone stöds inte. Med mjukvaran så kan du administrera kryptoinnehavet som du har i din plånbok direkt från din dator eller telefon, på ett effektivt och säkert sätt. Du ansluter din kryptoplånbok till din dator med en USB-C kabel.

Plånbokens inbyggda touchskärm i färg gör det ännu smidigare att använda enheten. Du knappar enkelt in din PIN-kod och lösenord direkt på enheten, vilket är praktiskt, varefter du presenteras med menyval som du kan använda dig utav för att enkelt administrera dina kryptovalutor direkt genom plånbokens touchskärm. Touchskärmen ger ökad tillgänglighet, men även ökad säkerhet. Trezor Model T:s touchskärm är större än Trezor Model One:s, och är dessutom i färg.

En stor fördel med Trezor, jämfört med exempelvis Ledger, är att de gjort det enkelt att göra backuper genom enheten, vilket är otroligt viktigt om du av någon anledning skulle förlora din kryptoplånbok. Du kan återfå dina kryptovalutor via en särskild mening, bestående av tolv ord.

Trezor Model T är den första hårdvaruplånboken i världen som implementerat Shamir Backup (SLIP39), vilket ger extra hög säkerhet.

Läs mer: Hur skiljer sig Trezor och Ledgers kryptoplånböcker?

För vem kan Trezor Model T passa?

Trezor Model T är Trezors premiumplånbok och kan passa dig som vill förvara digitala valutor och tokens på ett mycket säkert sätt.

Just Trezor Model T är dyrare än många andra på marknaden, men dess touchscreen, säkerhet och stöd för över 1 600 olika kryptovalutor gör att den är värd sitt pris. Plånboken har även stöd för nyare valutor, och stödet för kryptovalutor uppdateras ständigt. Plånboken påminner om Ledgers Nano X, men med en lyxigare känsla.

Om du vill ha den bästa kryptoplånboken på marknaden så kan Trezor Model T definitivt vara en kryptoplånbok att överväga.

Utmärkt kundsupport

Trezors hjälpsamma supportteam består av experter som är redo att hjälpa användare vid frågor. Trezors hemsida har en utförlig FAQ och ett communityforum där användare kan hjälpa varandra. Vidare så har Trezor en av kryptoplånbokmarknadens bäst-rankade kundsupport.

Om företaget

Trezor är en del av företaget SatoshiLabs som har flera projekt inom krypto. Trezor var världens första hårdvaruplånbok för kryptovalutor och är företagets flaggskeppsprojekt.

Trezor grundades år 2013 och har sedan starten etablerat sig som en av världens mest populära och säkraste hårdvaruplånböcker för kryptovalutor. Företaget har cirka 50 anställda och har huvudkontoret i Prag, Tjeckien.

Produktspecifikation

 • Storlek
  64mm x 39mm x 10mm
 • Vikt
  96 g
 • Anslutning
  USB-C
 • Säkerhet och certifieringar
  CE & RoHS certifierad
 • CPU
  168 MHz ARM processor (Cortex-M4) kört på ett eget, utvecklat system
 • Pris
  219 USD