Varför Gate.io

Gate.io: 2023 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Därav betyget: Gate.io är en av världens största kryptoplattformar. Med över 400 olika kryptomarknader så har Gate.io även ett av världens största utbud av kryptovalutor. Gate.io är känt för att vara bland de första plattformarna med att lista olika kryptoprojekt, vilket betyder att mindre projekt som vanligtvis inte går att hitta på andra plattformar i vissa fall kan hittas hos Gate.io.

Vi samarbetar inte längre med Gate.io och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande plattform rekommenderar vi: Binance.
Hoppa till recension
 • Gate.io

  På Gate.io kan du investera med:
  • Kryptovalutor
  • NFT

  Din gateway till krypto. Gate.io är en plattform för handel av kryptovalutor. Utbudet av kryptovalutor är stort samt så erbjuds handel med derivatinstrument, såsom handel med hävstång och handel i ETF:er.

  Minimum insättning: Ingen

Fördelar

 • Över 400 olika kryptomarknader.
 • Enkelt att komma igång.
 • Tidiga med att lista nya kryptovalutor.
 • Säker plattform.
 • Kundtjänst tillgängligt dygnet runt.

Nackdelar

 • Ej stöd för fiat.
 • Sajten kan kännas komplicerad för nybörjare.
 • Hemsidan finns inte på svenska.

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Gate.io

Gate.io är en handelsplattform för kryptovalutor. Det innebär att du kan köpa, sälja och till och med skicka kryptovalutor på plattformen. Gate.io har ett utbud om över 400 olika kryptomarknader.

Plattformen är i många fall en av de första kryptoplattformarna att lista olika kryptovalutor, vilket betyder att många nya kryptovalutor som i många fall inte går att handla på andra handelsplattformar, i många fall kan handlas hos Gate.io. Dock så har plattformen inte stöd för fiat, vilket betyder att man inte kan göra insättning i form av Euro, USD eller andra traditionella valutor. I stället så kan man bara sätta in kryptovalutor, såsom Ethereum eller Bitcoin. För att göra insättning så använder man plattformen för att köpa kryptovalutor med sitt kort, eller genom överföring, och därefter så sätts kryptovalutorna som man köpt in på ens konto. Allt kan göras direkt på handelsplattformen.

Gate.io har stor prioritet på säkerhet och enligt CER så är plattformen en av marknadens säkraste.

Vilka kryptovalutor kan man köpa hos Gate.io?

Hos Gate.io så finns det för närvarande över 400 olika kryptomarknader att handla. Exempel på några av kryptovalutorna som går att handla är:

Varför välja Gate.io?

Gate.io är en stor plattform där du kan handla på över 400 olika kryptomarknader. På plattformen hittar du de flesta välkända kryptovalutorna, men även mindre kända valutor. Gate.io är dessutom en väldigt trygg plattform som utsetts till en av världens säkraste. Även kundtjänsten erbjuds dygnet runt via live chatt, vilket gör plattformen ännu tryggare.

Är Gate.io säkert?

Hos Gate.io så framgår det att man satsar stora resurser på säkerhet. Gate.io värnar om kundens säkerhet och följer alla rådande lagar för att skydda användares personuppgifter och investeringar. Kryptoplattformen prioriterar också att använda de senaste tekniska lösningarna för att plattformen ska vara ett tryggt och säkert val för investerare. Enligt CER så är Gate.io en av de handelsplattformar som har allra bäst cybersäkerhet.