Allt om EOS

EOSEOS

EOS diagram

EOS Kurs (I USD)
Förändring 24h
Marknadsvärde USD
Volym 24h USD
Totalt antal USD

EOS Live prisinformation

Det nuvarande priset på EOS är , med en handelsvolym på USD under de senaste 24 timmarna.

För att köpa och investera i EOS, besök en kryptomäklare som erbjuder handel av denna valuta. Via kryptomäklaren kommer du att kunna köpa och sälja kryptovalutan, samt få tillgång till en kryptoplånbok som du kan förvara den i. Du kommer även att kunna överföra den till en hårdvaruplånbok, om du vill, för ännu säkrare förvaring.

Här kan du köpa EOS

Populärast 2024
Kryptoplattform med handel av mer än bara kryptovalutor

Bitpanda

Hos Bitpanda kan du investera i:
  • Kryptovalutor

Bitpanda är en kryptoplattform som erbjuder en användarvänlig handel med ett brett utbud av digitala tillgångar, kännetecknad av relativt låga avgifter och hög säkerhet. Bitpanda omdöme

Minsta insättning: 125 SEK
Seriös plattform för både nya och avancerade investerare

eToro

Hos eToro kan du investera i:
  • CFD
  • Krypto-CFD:er
  • Valutor
  • Aktier
  • NFT

På eToro kan du handla med CFD-kontrakt som omfattar ett brett utbud av underliggande tillgångar, inklusive börshandlade produkter som aktier, råvaror, ETF:er, index, valutor och kryptovalutor genom CFD:er. eToro omdöme

Minsta insättning: $100 USD
51% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Kryptovalutor är volatila och oreglerade handelsinstrument. De har ingen investeringsskydd inom EU. eToro regleras av CySEC (#250/14).
Se utbud av kryptovalutor

ByBit

Hos ByBit kan du investera i:
  • Kryptovalutor
  • NFT

ByBit är en stor plattform för handel av kryptovalutor. Med ByBit kan du inte bara handla kryptovalutor, utan derivatinstrument som krypto-optioner och "perpetuals", samt NFTs och mer, finns att handla. ByBit omdöme

Minsta insättning: Ingen

Coinbase

Hos Coinbase kan du investera i:
  • Kryptovalutor
  • NFT

Coinbase är en av världens största kryptomäklare. Plattformen är enkel att komma igång med och erbjuder handel med de största kryptovalutorna. Coinbase har även en app som är smidig och enkel att använda. Coinbase omdöme

Minsta insättning: $1 USD

Vanliga frågor och svar

EOS kan köpas på flera kryptovalutabörser, inklusive populära plattformar som Bitpanda, eToro och ByBit. Det är viktigt att kontrollera den senaste informationen på respektive börs eftersom tillgängligheten kan variera.

EOS kan lagras i vilken kompatibel kryptoplånbok som helst. Det inkluderar hårdvaruplånböcker som Ledger eller Trezor för högsta säkerhetsnivå, samt mjukvaruplånböcker som MetaMask eller Trust Wallet för användarvänlighet och enkel tillgång.

Investering i kryptovalutor och tokens som EOS medför flera risker, inklusive hög volatilitet, regleringsförändringar, tekniska brister eller säkerhetsproblem inom projektet. Det är viktigt att göra en grundlig forskning (due diligence) innan du investerar.

Många kryptovalutor och tokens erbjuder möjligheter till passiv inkomst genom processer som staking, yield farming eller genom att bidra med resurser till nätverket. Detaljerna varierar beroende på den specifika kryptovalutan och dess ekosystem.

I Sverige måste vinster från handel med eller investeringar i kryptovalutor, inklusive EOS, deklareras som kapitalvinster i inkomstdeklarationen. Detta omfattar vinst från försäljning, byte, och inkomster från staking, bland annat. För att förenkla beräkningen av rätt vinst eller förlust är det viktigt att noggrant dokumentera alla transaktioner med datum och värden. Tjänster som Koinly kan hjälpa till med dokumentationen. Skatten på kapitalvinster är för närvarande 30%. För specifik vägledning och för att försäkra att du följer gällande skatteregler, besök Skatteverkets webbplats eller rådgör med en skatterådgivare specialiserad på kryptovalutor.

Vidare läsning