Crypto.com

Crypto.com Recension 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Crypto.com är en digital investeringsplattform där du enkelt kan investera i kryptovalutor, skapa en digital kryptoplånbok, skicka och ta emot kryptovalutor, och mer. Crypto.com har på kort tid blivit mycket populär tack vare dess användarvänlighet, prisvärdhet och många funktioner. Plattformen erbjuder support dygnet runt, alla dagar i veckan.

Vi samarbetar inte längre med Crypto.com och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande plattform rekommenderar vi: Coinbase.
Hoppa till recension

Crypto.com

Hos Crypto.com kan du investera i:
 • Kryptovalutor
 • NFT

Crypto.com är en av världens mest använda handelsplattformar för kryptovalutor. Plattformen har ett stort utbud av både kryptovalutor och derivatinstrument.

Minsta insättning: Beror på valuta

Fördelar

 • Stor, internationell handelsplattform för kryptovalutor.
 • Användarvänlig plattform med tydlig layout.
 • Låga priser.
 • Många olika funktioner.
 • Mycket säker användning.
 • Ingen extern tredjepartslösning används.
 • 24/7 support.
 • Över 250 olika kryptovalutor.

Nackdelar

 • Få språkalternativ.
 • Lång svarstid i supportchatten.

Vanliga frågor och svar

Nej, Crypto.com är inte bluff/bedrägeri. Crypto.com är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Ja, Crypto.com är säker och laglig att använda i Sverige. Crypto.com är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Ja. Hos Crypto.com kan man köpa NFTs.

Ja. Crypto.com har en krypto app.

Ja. Crypto.com erbjuder ett kryptokort. Läs mer hos Crypto.com.

För att logga in på Crypto.com besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Crypto.com

Det blir allt vanligare att investera i kryptovalutor och användningen av digital valuta blir allt mer accepterat i samhället. För att komma igång med att köpa kryptovalutor så krävs det bland annat att du har en kryptoplånbok. Crypto.com är en innovativ marknadsplats som gör det enkelt för dig att komma igång med din kryptohandel. Så snart du öppnar ett konto hos Crypto.com så tilldelas du bland annat en kryptoplånbok, helt automatiskt och även möjligheten att köpa och handla kryptovalutor med bara några få knapptryck, mycket likt hur det går till att köpa aktier på börsen.

Den ursprungliga idén med Crypto.com var att erbjuda ett Visakort med kryptovaluta som betalningsmetod, men plattformen har på kort tid utvecklats med många fler tjänster och är numer en fullt fungerande handelsplattform för kryptovalutor.

Relaterat: Bästa kryptomäklarna 2024

Hur fungerar Crypto.com?

Om du vill komma igång med att handla hos Crypto.com så behöver du först öppna ett konto på plattformen. Du öppnar ett konto genom att besöka hemsidan och registrera dig.

Registreringen tar bara någon minut och går mycket smidigt till. Överlag är hemsidan användarvänlig och passar såväl nybörjare som erfarna handlare av kryptovalutor. Hemsidans layout är tydlig och gör det enkelt att navigera mellan plattformens olika tjänster.

App Wallet vs. DeFi Wallet

 • App Wallet: För den som vill använda plattformen som vanligt, t.ex. för att handla kryptovalutor, investera i dem, kunna skicka och ta emot dem, m.m. Crypto.com fungerar då som en tredjepart och håller i dina kryptotillgångar åt dig. Du använder plattformen för att skicka, ta emot och handla kryptovalutor. (Viktigt: När du har dina kryptotillgångar på en centraliserad kryptobörs som Crypto.com, så har plattformen tillgång till dina kryptovalutor. Om plattformen hackas så kan du gå miste om dina kryptovalutor. Detta är fallet med alla centraliserade kryptoplattformar, såväl Coinbase och Binance som Crypto.com. De största kryptoplattformarna, däribland Crypto.com, håller säkerhet av institutionell världsklass och används av miljontals människor, såväl privata investerare som finansiella institutioner, världen över. Crypto.com är baserat i USA.)
 • DeFi Wallet: Är en plånbok för DeFi (Decentraliserad Finans) och är den senaste trenden inom det decentraliserade finanssystemet. Om du väljer DeFi Wallet så fungerar Crypto.com inte som tredjepart vilket gör att du kan hantera ditt kryptoinnehav precis när du vill utan fördröjning. DeFi Wallet är mer tekniskt krävande och går inte att använda för att handla olika kryptovalutor med varandra. Du kan använda plånboken för att förvara, skicka och ta emot kryptovalutor, men du kan inte använda plånboken för att till exempel konvertera Bitcoin mot Ethereum. DeFi Wallet fungerar som det populära alternativet MetaMask.

Kryptovalutor och tjänster på Crypto.comUtbud

Crypto.com erbjuder en rad olika tjänster relaterade till krypto. Utöver de digitala kryptoplånböckerna så kan du handla över 250 kryptovalutor med över 20 olika fiatvalutor. Du kan även betala med debit- eller kreditkort, och ta ut ett eget krypto Visakort som är kopplat till ditt konto hos Crypto.com. Visakortet ger upp till 8% tillbaka på alla köp som görs med kortet. Mer om cashback kort. Visakortet gör att du enklare kan handla med krypto i vardagen.

Hos Crypto.com så kan du också ta lån med kryptovalutor som säkerhet och delta i olika tävlingar.

Support dygnet runt

Om du är nybörjare med kryptovalutor och vill skaffa din första digitala plånbok så har du förmodligen en del frågor. En stor fördel med Crypto.com är att plattformen även passar nybörjare. Det finns mycket information i hemsidans Help Center. Informationen är organiserad och sorterad efter olika kategorier. På hemsidans Help Center kan du bland annat lära dig grunderna inom krypto och du hittar även en utförlig FAQ med svar på många vanliga frågor.

Du kan också kontakta plattformens kundsupport via chatt som är öppen dygnet runt. Supporten är trevlig och ger professionell hjälp, även om det ibland kan ta lång tid innan svar ges.

Vem kan dra nytta av Crypto.com?

Sajten passar alla som har erfarenhet av eller vill komma igång med kryptohandel. Tjänsten gör det enklare att köpa, sälja och investera i kryptovalutor, samt enkelt att hantera kryptovalutor till vardags.

Om företaget

Crypto.com grundandes av utvecklaren Kris Marszalek år 2016 med plattformsnamnet ”Monaco”. I takt med att intresset och utvecklingen av kryptovalutor ökat explosionsartat så har också mycket hänt på kort tid. Crypto.com har utvecklats från att i huvudsak vara en marknadsplats för kryptovalutor till att bli en av världens ledande handelsplattformar för krypto med många olika funktioner, över 10 miljoner användare och 3000 medarbetare.