Varför ByBit

ByBit: 2023 recension

Allt du behöver veta

ByBit är en snabbväxande kryptobörs för både privatpersoner och företag som vill köpa kryptovalutor. Plattformen har flera miljoner användare och har gjort det enkelt och säkert att handla kryptovalutor. ByBits app gör det möjligt att handla kryptovalutor var man än är, direkt från mobiltelefonen.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Med en säker, lättanvänd och pålitlig kryptomäklare som ByBit så är det både smidigt och roligt att handla med kryptovalutor. Det snygga gränssnittet, stora utbudet av handelsinstrument och den höga säkerheten är några av faktorerna som gör ByBit till en av världens snabbast växande kryptoplattformar.

 • ByBit

  Hos ByBit kan du investera i:
  • Kryptovalutor
  • NFT

  Snabbväxande kryptobörs. ByBit är en stor och snabbt växande plattform för handel av kryptovalutor. Med ByBit så kan du inte bara handla kryptovalutor utan även derivatinstrument som krypto-optioner, "perpetuals" och mycket mer.

Fördelar

 • Enkel och smidig att använda.
 • Hög säkerhet.
 • Användarvänligt app.
 • Snyggt gränssnitt.
 • Intuitiva och avancerade diagram.
 • Avancerade dataanalysverktyg för att underlätta handelsstrategier.
 • Support 24/7.
 • Relativt billiga priser.
 • 1:100 hävstång.
 • Möjligt att köpa med fiatvalutor.
 • Stöd för både Android och iOS.
 • Ingen uttagsgräns.

Nackdelar

 • Begränsat antal tillgängliga kryptovalutor och par.

Vanliga frågor och svar

Är ByBit säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, ByBit är säkert och är inte bluff/bedrägeri. ByBit är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Vilka kryptovalutor kan man köpa hos ByBit?

Är ByBit säker och laglig att använda i Sverige?

Ja, ByBit är säker och laglig att använda i Sverige. ByBit är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Kan man köpa NFT:s hos ByBit?

Ja. Hos ByBit så kan du handla NFT:s.

Har ByBit en app?

Ja. ByBit har en krypto app.

Erbjuder ByBit krypto kort?

Nej. ByBit erbjuder inget kryptokort.

Hur loggar man in på ByBit?

Du loggar in på ByBits hemsida. Logga in

Komplett recension

ByBit är plattform där du enkelt kan handla kryptovalutor, derivatinstrument, futures, optioner, perpetuals och mer inom krypto. Du kan även köpa NFT:er från skapare runt hela världen. Sedan starten 2018 så har plattformen vuxit och har idag flera miljoner användare.

Hur fungerar ByBit?

För att komma igång och använda ByBit så behöver du öppna ett konto. Att komma igång är enkelt och tar inte mer än några minuter.

Du börjar med att registrera dig, genomgår kundkännedomsprocessen (eller KYC) och väntar därefter på att ditt konto accepterats och öppnats. När kotnot godkänts så är det bara att sätta igång.

Gränssnittet hos ByBit är snyggt och lätt att använda. Knapparna i både desktop-versionen såväl som i appen är strategiskt placerade för att ge en optimal användarupplevelse, och appen har stöd för både Android och iOS.

Du sätter in pengar antingen genom fiat (SEK, USD, EUR) eller genom att sätta in kryptovalutor. Du kan föra över kryptovalutor direkt till ditt konto hos ByBit och därefter påbörja din kryptovalutahandel.

ByBits säkerhet

ByBit anses vara en av marknadens säkraste kryptoplattformar och är en av få kryptomäklare som aldrig blivit hackade. De digitala plånböckerna hos ByBit lagras i så kallad ”cold storage”, vilket innebär att kryptovalutorna förvaras i ”offline-förvar”, med andra ord bortom cyberattacker och andra intrång. De digitala plånböckerna kräver också flera signaturer för att användas, vilket ger en ökad säkerhet.

Kundsupport dygnet runt

Bybit har en utmärkt support som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Supporten är tillgänglig genom live-chatt på hemsidan, genom e-post och genom chatt-appen Telegram. Plattformen erbjuder också en utförlig FAQ på hemsidan som innehåller svar på många vanliga frågor. Supporten erbjuds på flera olika språk.

Om företaget

ByBit grundades av Ben Zhou i mars 2018. Med många års erfarenhet av digitala handelsplattformar, valutabörser och kryptografi så grundade Zhou, tillsammans med ett team bestående av kryptoexperter kryptohandelsplattformen ByBit, vars syfte är att erbjuda snabb handel med kryptovalutor.

Företaget är registrerat på Brittiska Jungfruöarna och hade huvudkontor i Singapore, fram till april 2022, då företaget annonserade att de flyttar kontoret till Dubai.