Varför Bittrex

Bittrex: 2023 recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Bittrex är en global handelsplattform för kryptovalutor. Plattformen erbjuder över 100 kryptovalutor och fler än 500 marknader att investera i. Plattformens största fokus ligger på säkerhet, varför man förvarar din digitala plånbok i s.k cold storage. Bittrex's plattform är enkel att förstå sig på och snabb att komma igång med.

 • Bittrex

  På Bittrex kan du investera i:
  • Kryptovalutor

  Global kryptobörs. Staking, handel, förvara krypto. Bittrex är en av världens mest använda handelsplattformar för kryptovalutor. Hos Bittrex hittar du ett stort och brett urval av kryptovalutor. Bittrex har även en app som gör att du kan handla on-the-go.

  Minimum insättning: $50

Fördelar

 • Över 100 kryptovalutor.
 • Brett utbud av kryptovalutapar.
 • Två-faktors autentisering.
 • Informationen på hemsidan är enkel att förstå även för nybörjare.
 • Enkelt att komma igång.
 • App för att handla var som helst.

Nackdelar

 • Färre kryptovalutor än på andra plattformar.
 • Ej hemsida på svenska.

Vanliga frågor och svar

Är Bittrex säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Bittrex är säkert och inte bluff/bedrägeri. Bittrex är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Vilka kryptovalutor kan man köpa hos Bittrex?

Är Bittrex säker och laglig att använda i Sverige?

Ja, Bittrex är säker och laglig att använda i Sverige. Bittrex är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Kan man köpa NFT:s hos Bittrex?

Nej. Hos Bittrex så kan du inte köpa NFT:s.

Har Bittrex en app?

Ja. Bittrex har en krypto app.

Erbjuder Bittrex krypto kort?

Nej. Bittrex erbjuder inget kryptokort.

Hur loggar man in på Bittrex?

Man loggar in på Bittrex genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Bittrex

Bittrex är en handelsplattform där du kan köpa och sälja kryptovalutor. Både kända och mindre kända kryptovalutor finns att köpa på plattformen.

Likt Kraken, Coinbase och andra stora kryptoplattformar så lägger Bittrex stor fokus på säkerhet och är idag en av världens säkraste handelsplattformar för kryptovalutor. För att komma igång med plattformen så skapar du ett konto på hemsidan, genomgår kundkännedomsprocessen och därefter så kan du börja handla.

Vilka kryptovalutor kan man köpa på Bittrex?

Du kan handla över hundra kryptovalutor på Bittrex. Några av de är:

Se Bittrex’s fullständiga utbud av kryptovalutor.

Varför välja Bittrex?

Bittrex är ett val för den som söker en trygg och global handelsplattform för kryptovalutor. Bittrex är en av världens säkraste handelsplattformar för kryptovalutor. Bland annat så tillämpar plattformen lagring av kryptovalutor i s.k ”cold storage”, vilket betyder att kryptovalutorna på plattformen inte förvaras online, utan i stället så förvaras de offline. Kryptovalutorna är endast online när du köper, säljer och gör transaktioner på plattformen. I andra fall så förvaras de offline och är med andra ord bortom hackare och andra risker. Man tillämpar även andra lösningar som gör att plattformen håller säkerhet i allra högsta klass.

En annan fördel med Bittrex är att man har ett brett utbud av kryptovalutor och kryptovalutorpar. Hemsidan är tydlig, strukturerad och enkel att navigera. Det finns även en app som gör att du enkelt kan använda plattformen oavsett var du befinner dig.

Läs mer: Fler kryptomäklare för handel av kryptovalutor

Är Bittrex säkert?

Enligt Bittrex så använder man marknadens senaste, modernaste och säkraste teknologi. Det gör att dina investeringar, transaktioner och personuppgifter förvaras tryggt och säkert. Man använder cold storage, två-faktors autentisering och andra lösningar för att hålla plattformen så säker och så smidig som möjligt. Man poängterar också att säkerhet är företagets allra främsta fokus. Därför kan Bittrex anses vara en trygg och pålitlig plattform. Bittrex grundades 2014 och är en av världens mest använda och säkraste handelsplattformar för kryptovalutor.