Binance

Binance Recension 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Binance är en av världens populäraste kryptomäklare. Plattformens utbud av kryptovalutor är enormt och även ett stort utbud av handelsinstrument erbjuds. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt, 365 dagar i veckan och hemsidan finns tillgänglig på svenska. Plattformen erbjuder två olika gränssnitt: "Basic" och "Pro".

Hoppa till recension
 • Kraftfull allt-i-ett kryptoplattform

  Binance

  På Binance kan du investera med:
  • Kryptovalutor
  • NFT

  Hos Binance kan du inte bara handla kryptovalutor men även warranter, terminer och andra börshandlade produkter. Binance är en av världens mest använda kryptoplattformar.

  Minimum insättning: Ingen

Fördelar

 • Stort utbud av kryptovalutor.
 • Kundtjänst tillgängligt dygnet runt.
 • Trygg, internationell plattform.
 • Hemsida på svenska.
 • Kostnadsfria överföringar.
 • Två gränssnitt: Pro och Basic.

Nackdelar

 • Mindre instruktionsmaterial än konkurrenter.

Vanliga frågor och svar

Nej, Binance är inte bluff/bedrägeri. Binance är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Ja, Binance är säker och laglig att använda i Sverige. Binance är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Ja. Hos Binance kan man köpa NFTs.

Ja. Binance har en krypto app.

Ja. Binance erbjuder ett kryptokort. Läs mer hos Binance.

Man loggar in på Binance genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Binance

Hos Binance kan du köpa och sälja kryptovalutor samt handla med olika derivatinstrument, som terminer och optioner. Registreringen på plattformen är krångelfri och KYC-processen är effektiv. Binance är en av världens populäraste handelsplattformar för kryptovalutor och har en bred kundbas bestående av både privatpersoner och institutionella aktörer.

Binance erbjuder en app som möjliggör användning av plattformen var du än befinner dig, direkt från din mobil. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om.

Vad kan man handla hos Binance?

Binance har ett av världens mest omfattande utbud av kryptovalutor. På plattformen kan du handla stora kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Solana, samt ett stort antal mindre kryptovalutor.

Plattformen erbjuder även handel med derivatinstrument som terminer och optioner.

Binance har dessutom en egen kryptovaluta, Binance Coin (BNB), som stödjer smarta kontrakt. Det innebär att utvecklare kan skapa och utveckla egna projekt på kryptovalutans blockkedja. Binance Coin är därmed jämförbar med Ethereum, då båda har flera projekt som körs på deras respektive blockkedjor. Ett exempel på ett projekt som körs på Binance Coins blockkedja är PancakeSwap.

Binance är känd som en av världens mest använda handelsplattformar för kryptovalutor.

Hur fungerar Binance?

Binance är en webbaserad handelsplattform där du kan köpa och sälja kryptovalutor. Plattformen är tillgänglig både via dator och mobila enheter. För att börja använda Binance på mobilen, laddar du ner Binance-appen antingen genom att skanna QR-koden på hemsidan eller genom att söka efter appen i din mobils appbutik.

För att börja handla på Binance skapar du ett konto på plattformen. Du registrerar dig med din e-postadress och genomgår KYC-processen för identitetsverifiering. Denna process tar vanligtvis några arbetsdagar att slutföra. Efter att ditt konto har aktiverats kan du börja handla. Om du är osäker på kryptovalutor och handel med dessa, finns det flera artiklar som förklarar kryptomarknaden på Binances hemsida.

Om företaget

Binance, grundat av Changpeng Zhao (CZ) år 2017, är ett av världens mest framgångsrika företag inom kryptobranschen. Plattformen har snabbt blivit en av de mest använda för handel med kryptovalutor, med användare som inkluderar både privatpersoner och institutionella företag. Binance äger även andra populära tjänster som TradingView och CoinMarketCap.

På Binances hemsida finns en utförlig och välstrukturerad FAQ-sida där du kan hitta svar på de vanligaste frågorna. Kundtjänsten, tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året, nås enklast genom livechatten på hemsidan eller via e-post.