Varför Binance

Binance: 2023 recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Binance är en av världens populäraste kryptomäklare. Plattformens utbud av kryptovalutor är enormt och även ett stort utbud av handelsinstrument erbjuds. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt, 365 dagar i veckan och hemsidan finns tillgänglig på svenska. Plattformen erbjuder två olika gränssnitt: "Basic" och "Pro".

 • Binance

  På Binance kan du investera i:
  • Kryptovalutor
  • NFT

  Kraftfull allt-i-ett. Två gränssnitt: Enkelt och avancerat. Hos Binance kan du inte bara handla kryptovalutor men även warranter, terminer och andra börshandlade produkter. Binance är en av världens mest använda kryptoplattformar.

  Minimum insättning: Ingen

Fördelar

 • Stort utbud av kryptovalutor.
 • Kundtjänst tillgängligt dygnet runt.
 • Trygg, internationell plattform.
 • Hemsida på svenska.
 • Kostnadsfria överföringar.
 • Två gränssnitt: Pro och Basic.

Nackdelar

 • Mindre instruktionsmaterial än konkurrenter.

Vanliga frågor och svar

Är Binance säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Binance är säkert och inte bluff/bedrägeri. Binance är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Vilka kryptovalutor kan man köpa hos Binance?

Är Binance säker och laglig att använda i Sverige?

Ja, Binance är säker och laglig att använda i Sverige. Binance är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Kan man köpa NFT:s hos Binance?

Ja. Hos Binance så kan du handla NFT:s.

Har Binance en app?

Ja. Binance har en krypto app.

Erbjuder Binance krypto kort?

Ja. Binance erbjuder ett kryptokort. Läs mer hos Binance.

Hur loggar man in på Binance?

Man loggar in på Binance genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Binance

Hos Binance kan du köpa och sälja kryptovalutor samt handla kryptovalutor med diverse derivatinstrument, såsom terminer och optioner. Att registrera sig på plattformen går snabbt och KYC-processen är kvick. Binance är en av världens populäraste handelsplattformar för kryptovalutor och har både privatpersoner samt institutioner och stora företag som kunder.

Binance har en app som gör att det går att använda plattformen var man än är, direkt från mobilen. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året.

Vad kan man handla hos Binance?

Binance har ett av världens bredaste utbud av kryptovalutor. På plattformen kan du bland annat handla de största kryptovalutorna som Bitcoin, Ethereum och Solana, men även enorma mängder mindre kryptovalutor.

Plattformen erbjuder även handel med derivatinstrument, såsom terminer och optioner.

Binance har även en egen kryptovaluta: Binance Coin (BNB), som är ett projekt med stöd för smarta kontrakt. Det betyder att utvecklare kan skapa och utveckla egna projekt på kryptovalutans blockkedja. Detta resulterar i att Binance Coin, likt Ethereum, har flera projekt som körs på blockkedjan och gör att valutan används i större utsträckning. Ett projekt som körs på Binance Coins blockkedja är PancakeSwap.

Binance är en av världens mest använda handelsplattformar för kryptovalutor.

Hur fungerar Binance?

Binance är en nätbaserad handelsplattform där du kan köpa och sälja kryptovalutor. Plattformen kan användas både på datorn och på mobila enheter. För att komma igång med Binance på mobilen så laddar du ned Binance-appen. Detta kan göras genom att skanna QR-koden som finns på hemsidan eller genom att söka efter appen på mobilens app butik.

För att komma igång med Binance så behöver du skapa ett konto på plattformen. Du registrerar dig med din e-post address och verifierar din identitet genom KYC-processen. KYC-processen tar vanligtvis några arbetsdagar, därefter så aktiveras ditt konto och du kan börja handla. Om du känner dig osäker kring kryptovalutor och kryptohandel så kan du välja bland de olika artiklarna som förklarar kryptomarknaden och hur den fungerar på Binances hemsida.

Om företaget

Binance är ett av världens framgångsrikaste företag inom kryptobranschen. Plattformen grundades av Changpeng Zhao (CZ) år 2017 och byggdes snabbt till att bli en av världens mest använda handelsplattformar för kryptovalutor. Plattformens användare består av både privatpersoner och institutionella företag. Företaget äger även, bland annat, de populära tjänsterna TradingView och CoinMarketCap.

Binance har en utförlig och strukturerad FAQ-sida på sin hemsida. På FAQ-sidan hittar du svar på de flesta vanliga frågor. Du kan även kontakta kundtjänsten vid frågor. Kundtjänsten har öppet dygnet runt, 365 dagar om året. Kundservicen kontaktas enklast genom live chatten på hemsidan eller genom e-post.