Krypto appar

Bästa krypto apparna 2024

Vår erfarenhet och vårt engagemang för hög kvalitet: Med över 200 noggrant granskade recensioner, fler än 700 artiklar skrivna av experter, ett team bestående av branschkunniga personer och löpande uppdateringar varje månad arbetar vi för att du alltid ska få tillgång till tillförlitlig och aktuell information.

Därför kan du lita på Payup: Vårt engagerade expertteam arbetar målmedvetet för att tillhandahålla den senaste och mest relevanta informationen som stödjer dina beslut. Med ett starkt fokus på objektivitet, en datadriven metodik och transparens, strävar vi efter att vara din mest tillförlitliga källa till information. Varje ranking och betyg är noggrant underbyggt, vilket du kan läsa mer om antingen direkt vid produktbeskrivningen eller i våra detaljerade recensioner.

Läs mer om våra redaktionella riktlinjer.

Bitpanda

Bästa krypto appen 2024

Bitpanda är det bästa krypto appen 2024. Bitpanda, grundat 2014 i Österrike, är en väletablerad plattform för handel med digitala tillgångar. Plattformen erbjuder en mängd investeringsalternativ som kryptovalutor och kontrakt med aktier och ädelmetaller som underliggande tillgångar, med särskilt fokus på användarvänlighet och säkerhet. Registreringsprocessen är smidig och inkluderar en KYC-process för att säkerställa användarnas skydd.

Jämför kryptoappar 2024

Vad vill du investera i?
Populärast 2024
Kryptoplattform med handel av mer än bara kryptovalutor

Bitpanda

Bitpanda har:
  • Krypto app

Bitpanda är en kryptoplattform som erbjuder en användarvänlig handel med ett brett utbud av digitala tillgångar, kännetecknad av relativt låga avgifter och hög säkerhet. Bitpanda omdöme

Minsta insättning: 125 SEK
Seriös plattform för både nya och avancerade investerare

eToro

eToro har:
  • CFD
  • Krypto-CFD:er
  • Valutor
  • Aktier

På eToro kan du handla med CFD-kontrakt som omfattar ett brett utbud av underliggande tillgångar, inklusive börshandlade produkter som aktier, råvaror, ETF:er, index, valutor och kryptovalutor genom CFD:er. eToro omdöme

Minsta insättning: $100 USD
51% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Kryptovalutor är volatila och oreglerade handelsinstrument. De har ingen investeringsskydd inom EU. eToro regleras av CySEC (#250/14).

ByBit

ByBit har:
  • Krypto app

ByBit är en stor och snabbt växande plattform för handel av kryptovalutor. Med ByBit så kan du inte bara handla kryptovalutor utan även derivatinstrument som krypto-optioner, "perpetuals" och mycket mer. ByBit omdöme

Minsta insättning: Ingen

Coinbase

Coinbase har:
  • Krypto app

Coinbase är en av världens största kryptomäklare. Plattformen är enkel att komma igång med och erbjuder handel med de största kryptovalutorna. Coinbase har även en app som är smidig och enkel att använda. Coinbase omdöme

Minsta insättning: $1 USD

Om krypto appar

Med en kryptoapp kan du enkelt och smidigt handla kryptovaluta direkt i mobilen, när du vill och var du än befinner dig. Här nedan får du förklarat vad en krypto app är, hur den fungerar och hur du snabbt och enkelt kan komma igång med din app för kryptovalutor.

Vad är en kryptoapp?

En kryptoapp är en applikation som kan användas till att investera i kryptovalutor, NFTs och annat via mobiltelefonen. Apparna distribueras av olika kryptohandelsplattformar, som till exempel Binance eller Coinbase. Istället för att handla krypto via mäklarens hemsida använder du applikationen för att köpa och sälja kryptos i mobilen.

Hur fungerar kryptovalutahandelsappar?

Kryptovalutahandelsappar fungerar som en handelsplattform för kryptovaluta, men specialanpassad för mobilen. Med krypto appen kan du handla med till exempel Bitcoin och Ethereum utan att behöva använda handelsplattformens hemsida. Vill du handla kryptovaluta via mobilen så är appen ofta smidigare att använda än om du besöker plattformens hemsida via webbläsaren i mobilen.

Annan läsning: Vad är DeFi och hur fungerar det?

Fördelar med kryptoappar för handel av kryptovaluta

Kryptoappar kan underlätta handel av kryptovaluta genom att göra det möjligt för dig att köpa och sälja krypto via mobilen när som helst, var du än befinner dig. Du har därmed möjlighet att agera på snabba svängningar och köp- eller säljsignaler utan att behöva sitta framför datorn. Med hjälp av appen kan du också använda dig utav tjänster som notiser och signaler, som kan hjälpa dig att bättre hålla koll på dina kryptovalutor och prisrörelser, utan att aktivt behöva tita på priset hela tiden, appen kan notifiera dig ifall en valuta har rört sig mycket i pris.

Utbud av kryptoappar

Det är inte alla kryptoplattformar som erbjuder kryptoappar till sina användare. Många av de bästa kryptomäklarna har dock utvecklat egna appar för att underlätta handel av kryptovaluta, som exempelvis Binance, Coinbase, ByBit och Kraken. Det finns även ett antal appar där du kan använda en kryptorobot för kryptohandel, som exempelvis Cryptohopper.

Så kommer du igång med din kryptovalutahandelsapp

Kryptovalutahandelsappar kan vanligtvis laddas ner från App Store eller Google Play, beroende på vilken typ av mobiltelefon och operativsystem du använder. När du har laddat ner appen så loggar du in på ditt konto och därefter kan du börja använda appen för alla dina kryptoärenden.

Läs mer: Vilka är de bästa aktie apparna 2024?

Vanliga frågor och svar

Kryptoappar är appar som laddas ner till mobiltelefonen, med vilka man kan administrera sina kryptovalutor, köpa och sälja kryptovalutor, följa sitt innehav och mer.

Hos PayUp hittar du en lista på de bästa krypto apparna för 2024. Klicka här för att se en lista.

Ja, vissa krypto appar har stöd för Apple Watch. Huruvida en krypto app har stöd för Apple Watch kan man enklast se genom att klicka sig vidare till krypto appen, gå vidare till appens sida på appbutiken och se om appen har stöd för Apple Watch.

Ja. Som regel så har krypto appar stöd för att se kryptovalutornas kurser i realtid.

Relaterad läsning