Kom igång

Bästa Krypto Apparna 2024

Av Bob Vargas | Uppdaterad

Bitpanda

Bästa krypto appen enligt Payup 2024

Bitpanda är det bästa krypto appen enligt Payup 2024. Bitpanda, grundat 2014 i Österrike, är en väletablerad plattform för handel med digitala tillgångar. Plattformen erbjuder en mängd investeringsalternativ som kryptovalutor och kontrakt med aktier och ädelmetaller som underliggande tillgångar, med särskilt fokus på användarvänlighet och säkerhet. Registreringsprocessen är smidig och inkluderar en KYC-process för att säkerställa användarnas skydd.

Jämför 8 st. kryptoappar 2024

Vad vill du investera i?
 • Populärast 2024

  Bitpanda

  Bitpanda har:
  • Krypto app

  Kryptoplattform med mer än bara kryptovalutor. Bitpanda är en kryptoplattform som erbjuder en användarvänlig handel med ett brett utbud av digitala tillgångar, kännetecknad av relativt låga avgifter och hög säkerhet. Bitpanda omdöme

  Minimum insättning: 125 SEK
  Bitpanda omdöme
 • Binance

  Binance har:
  • Krypto app

  Kraftfull allt-i-ett. Två gränssnitt: Enkelt och avancerat. Hos Binance kan du inte bara handla kryptovalutor men även warranter, terminer och andra börshandlade produkter. Binance är en av världens mest använda kryptoplattformar. Binance omdöme

  Minimum insättning: Ingen
  Binance omdöme
 • ByBit

  ByBit har:
  • Krypto app

  Snabbt växande kryptobörs. ByBit är en stor och snabbt växande plattform för handel av kryptovalutor. Med ByBit så kan du inte bara handla kryptovalutor utan även derivatinstrument som krypto-optioner, "perpetuals" och mycket mer. ByBit omdöme

  Minimum insättning: Ingen
  ByBit omdöme
 • Coinbase

  Coinbase har:
  • Krypto app

  Kraftfull handelsplattform med intuitivt gränssnitt. Coinbase är en av världens största kryptomäklare. Plattformen är enkel att komma igång med och erbjuder handel med de största kryptovalutorna. Coinbase har även en app som är smidig och enkel att använda. Coinbase omdöme

  Minimum insättning: $1 USD
  Coinbase omdöme

Om krypto appar

Med en kryptoapp kan du enkelt och smidigt handla kryptovaluta direkt i mobilen, när du vill och var du än befinner dig. Här nedan får du förklarat vad en krypto app är, hur den fungerar och hur du snabbt och enkelt kan komma igång med din app för kryptovalutor.

Vad är en kryptoapp?

En kryptoapp är en applikation som kan användas till att investera i kryptovalutor, NFTs och annat via mobiltelefonen. Apparna distribueras av olika kryptohandelsplattformar, som till exempel Binance eller Coinbase. Istället för att handla krypto via mäklarens hemsida använder du applikationen för att köpa och sälja kryptos i mobilen.

Hur fungerar kryptovalutahandelsappar?

Kryptovalutahandelsappar fungerar som en handelsplattform för kryptovaluta, men specialanpassad för mobilen. Med krypto appen kan du handla med till exempel Bitcoin och Ethereum utan att behöva använda handelsplattformens hemsida. Vill du handla kryptovaluta via mobilen så är appen ofta smidigare att använda än om du besöker plattformens hemsida via webbläsaren i mobilen.

Annan läsning: Vad är DeFi och hur fungerar det?

Fördelar med kryptoappar för handel av kryptovaluta

Kryptoappar kan underlätta handel av kryptovaluta genom att göra det möjligt för dig att köpa och sälja krypto via mobilen när som helst, var du än befinner dig. Du har därmed möjlighet att agera på snabba svängningar och köp- eller säljsignaler utan att behöva sitta framför datorn. Med hjälp av appen kan du också använda dig utav tjänster som notiser och signaler, som kan hjälpa dig att bättre hålla koll på dina kryptovalutor och prisrörelser, utan att aktivt behöva tita på priset hela tiden, appen kan notifiera dig ifall en valuta har rört sig mycket i pris.

Utbud av kryptoappar

Det är inte alla kryptoplattformar som erbjuder kryptoappar till sina användare. Många av de bästa kryptomäklarna har dock utvecklat egna appar för att underlätta handel av kryptovaluta, som exempelvis Binance, Coinbase, ByBit och Kraken. Det finns även ett antal appar där du kan använda en kryptorobot för kryptohandel, som exempelvis Cryptohopper.

Så kommer du igång med din kryptovalutahandelsapp

Kryptovalutahandelsappar kan vanligtvis laddas ner från App Store eller Google Play, beroende på vilken typ av mobiltelefon och operativsystem du använder. När du har laddat ner appen så loggar du in på ditt konto och därefter kan du börja använda appen för alla dina kryptoärenden.

Läs mer: Vilka är de bästa aktie apparna 2024?

Vanliga frågor och svar