Kom igång

Bästa Krypto Apparna 2023

Av Bob Vargas | Uppdaterad

Kraken

Bästa krypto appen 2023 enligt Payup

Kraken är det bästa krypto appen enligt Payup. Kraken är en stor handelsplattform för kryptovalutor. På plattformen kan du bland annat handla Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin och många andra coins, i såväl "spot" som med terminer. Registreringsprocessen på plattformen är snabb och att komma igång tar bara några minuter. En sedvanlig KYC-process genomgås och därefter så kan du börja handla på plattformen.

Se Krakens villkor

Lista över kryptoappar 2023

Vad vill du investera i?
 • Populärast 2023

  Kraken

  Kraken har:
  • Krypto app

  Hög säkerhet. Kraken är en kryptomäklare känd för sin höga säkerhet. Hos Kraken kan du inte bara handla kryptovalutor men även terminer och warranter. Kraken har även en app som är smidig att använda. Kraken omdöme

  Minimum insättning: $4 - $150
 • Binance

  Binance har:
  • Krypto app

  Kraftfull allt-i-ett. Två gränssnitt: Enkelt och avancerat. Hos Binance kan du inte bara handla kryptovalutor men även warranter, terminer och andra börshandlade produkter. Binance är en av världens mest använda kryptoplattformar. Binance omdöme

  Minimum insättning: Ingen
 • ByBit

  ByBit har:
  • Krypto app

  Snabbt växande kryptobörs. ByBit är en stor och snabbt växande plattform för handel av kryptovalutor. Med ByBit så kan du inte bara handla kryptovalutor utan även derivatinstrument som krypto-optioner, "perpetuals" och mycket mer. ByBit omdöme

  Minimum insättning: Ingen
 • Coinbase

  Coinbase har:
  • Krypto app

  Kraftfull handelsplattform med enkelt gränssnitt. Coinbase är en av världens största kryptomäklare. Plattformen är enkel att komma igång med och erbjuder handel med de största kryptovalutorna. Coinbase har även en app som är smidig och enkel att använda. Coinbase omdöme

  Minimum insättning: $1

Om krypto appar

Med en kryptoapp kan du enkelt och smidigt handla kryptovaluta direkt i mobilen, när du vill och var du än befinner dig. Här nedan får du förklarat vad en krypto app är, hur den fungerar och hur du snabbt och enkelt kan komma igång med din app för kryptovalutor.

Vad är en kryptoapp?

En kryptoapp är en applikation som kan användas till att investera i kryptovalutor, NFTs och annat via mobiltelefonen. Apparna distribueras av olika kryptohandelsplattformar, som till exempel Binance eller Coinbase. Istället för att handla krypto via mäklarens hemsida använder du applikationen för att köpa och sälja kryptos i mobilen.

Hur fungerar kryptovalutahandelsappar?

Kryptovalutahandelsappar fungerar som en handelsplattform för kryptovaluta, men specialanpassad för mobilen. Med krypto appen kan du handla med till exempel Bitcoin och Ethereum utan att behöva använda handelsplattformens hemsida. Vill du handla kryptovaluta via mobilen så är appen ofta smidigare att använda än om du besöker plattformens hemsida via webbläsaren i mobilen.

Annan läsning: Vad är DeFi och hur fungerar det?

Fördelar med kryptoappar för handel av kryptovaluta

Kryptoappar kan underlätta handel av kryptovaluta genom att göra det möjligt för dig att köpa och sälja krypto via mobilen när som helst, var du än befinner dig. Du har därmed möjlighet att agera på snabba svängningar och köp- eller säljsignaler utan att behöva sitta framför datorn. Med hjälp av appen kan du också använda dig utav tjänster som notiser och signaler, som kan hjälpa dig att bättre hålla koll på dina kryptovalutor och prisrörelser, utan att aktivt behöva tita på priset hela tiden, appen kan notifiera dig ifall en valuta har rört sig mycket i pris.

Utbud av kryptoappar

Det är inte alla kryptoplattformar som erbjuder kryptoappar till sina användare. Många av de bästa kryptomäklarna har dock utvecklat egna appar för att underlätta handel av kryptovaluta, som exempelvis Binance, Coinbase, ByBit och Kraken. Det finns även ett antal appar där du kan använda en kryptorobot för kryptohandel, som exempelvis Cryptohopper.

Så kommer du igång med din kryptovalutahandelsapp

Kryptovalutahandelsappar kan vanligtvis laddas ner från App Store eller Google Play, beroende på vilken typ av mobiltelefon och operativsystem du använder. När du har laddat ner appen så loggar du in på ditt konto och därefter kan du börja använda appen för alla dina kryptoärenden.

Läs mer: Vilka är de bästa aktie apparna 2023?

Vanliga frågor och svar

Vad är en krypto app?

Kryptoappar är appar som laddas ner till mobiltelefonen, med vilka man kan administrera sina kryptovalutor, köpa och sälja kryptovalutor, följa sitt innehav och mer.

Vilka är de bästa krypto apparna 2023?

Hos PayUp hittar du en lista på de bästa krypto apparna för 2023. Klicka här för att se en lista.

Finns krypto appar till Apple Watch?

Ja, vissa krypto appar har stöd för Apple Watch. Huruvida en krypto app har stöd för Apple Watch kan man enklast se genom att klicka sig vidare till krypto appen, gå vidare till appens sida på appbutiken och se om appen har stöd för Apple Watch.

Har alla krypto appar stöd för kurser i realtid?

Ja. Som regel så har krypto appar stöd för att se kryptovalutornas kurser i realtid.