Varför eToro

eToro: 2023 recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: eToro är en av världens största handelsplattformar för CFD-kontrakt. På eToro kan du investera i aktier, fonder, råvaror, ädelmetaller och mer, med en hävstång på upp till 1:30. Hemsidan finns på svenska och du skapar ett konto på bara några minuter.

 • eToro

  På eToro kan du investera i:
  • CFD

  Tusentals tillgångar, investera med CFD-kontrakt. Med eToro handlar du CFD-kontrakt med bl.a. börshandlade produkter som underliggande tillgångar. Aktier, råvaror, index, valutor och mer. Hävstångseffekt på upp till 1:30 erbjuds.

  Minimum insättning: $50
  75% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Kryptovalutor är volatila och oreglerade handelsinstrument. De har ingen investeringsskydd inom EU. eToro regleras av CySEC (#250/14).

Fördelar

 • Brett utbud av investeringsmöjligheter.
 • Väletablerad plattform som regleras av FCA och CySEC.
 • Låga avgifter.
 • Kostnadsfri försäkring på investeringar upp till 1 000 000 EUR.
 • Branschledande säkerhetsprotokoll.
 • Hemsida & kundtjänst tillgänglig på svenska.
 • Alla populära betalmetoder accepteras.

Nackdelar

 • Går inte att handla med ett ISK-konto.
 • En del sidor och artiklar är på engelska.

Vanliga frågor och svar

Är eToro säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, eToro är säkert och inte bluff/bedrägeri. eToro är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Hur loggar man in på eToro?

Man loggar in på eToro genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av eToro

eToro är en handelsplattform för handel av CFD-kontrakt, valutor och andra värdepapper. Med CFD-kontrakt så är det möjligt att investera i många olika produkter, såsom ädelmetaller, olja, energi, bränsle, mineraler, m.m. Det är även möjligt att spekulera på aktier.

CFD-kontrakt har en inbyggd, s.k hävstångseffekt som förstärker effekten av prisändringarna i den underliggande tillgången. Det betyder att om du köper ett CFD-kontrakt med Apple:s aktie som underliggande tillgång, med en hävstång om 1:2, så rör sig CFD-kontraktets värde med 2x den underliggande tillgångens värdeförändring. Ifall Apple-aktiens värde ökar med 1 % så ökar alltså CFD-kontraktets värde med 2 %. Hos eToro så kan man få en hävstång på upp till 1:30.

eToro har även en social plattform inbyggd i handelsplattformen. På plattformen så kan du bland annat nätverka med andra investerare och diskutera olika trades, med mera.

Varför välja eToro?

eToro är en av världens största handelsplattformar för CFD-kontrakt. På plattformen kan du enkelt komma i kontakt med andra, bland annat professionella traders som du kan få tips av. Du har ett nyhetsflöde, likt nyhetsflödet på Facebook, där du kan starta diskussioner med andra användare. Plattformen erbjuder också olika tjänster, som exempelvis Top Trader CopyPortfolios och CopyPortfolios som du kan investera med på ett enkelt sätt.

Är eToro säkert?

eToro är en trygg plattform. Bland annat så använder man marknadsledande säkerhet vad gäller cybersäkerhet. Dessutom så är plattformen reglerad av flera länders myndigheter, däribland Amerikanska FINRA och FinCEN. För att göra dina investeringar ännu tryggare så sparar man varje användares investeringar på ett segregerat konto. På så vis så ligger dina pengar säkra om företaget skulle gå i konkurs.