Söderberg & Partners

Söderberg & Partners 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Söderberg & Partners utmärker sig med sin expertis inom företagsförsäkringar, erbjuder skräddarsydda lösningar för varje företags unika riskprofil. De är kända för omfattande risktäckning, flexibel anpassning och personlig rådgivning.

Hoppa till recension
 • Söderberg & Partners logo
  • 10% lägre pris i snitt
  • Villkorsgaranti vid flytt
  • Tjänstepension & KF
  • Stort företag med expertis

  Söderberg & Partners

  Söderberg & Partners är en ledande finansiell rådgivare som erbjuder skräddarsydda försäkrings- och investeringslösningar för både företag och privatpersoner.

Vanliga frågor och svar

Nej, Söderberg & Partners är inte bluff/bedrägeri. Söderberg & Partners är ett seriöst företag som ägs och drivs av Söderberg & Partners Insurance Consulting AB.

Man loggar in på Söderberg & Partners genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är en välrenommerad finansiell rådgivare som specialiserar sig på ett brett utbud av företagsförsäkringar. De positionerar sig som experter på att skapa försäkringslösningar som är både omfattande och anpassade till varje enskilt företags unika behov och riskprofil.

Företagsförsäkringen från Söderberg & Partners täcker ett brett spektrum av risker, inklusive egendomsskador, ansvar, avbrott i verksamheten och anställdas välfärd. Flexibiliteten i försäkringsskyddet brukar vara extra uppskattat av kunder, eftersom det möjliggör en skräddarsydd försäkring unik för kundernas branschspecifika krav och risker. Dessutom erbjuder Söderberg & Partners rådgivning och stöd för att hjälpa företag att förstå och hantera sina risker mer effektivt.

Huvudpunkter i Söderberg & Partners företagsförsäkring:

 • Omfattande risktäckning: Inkluderar egendomsskador, ansvar, avbrott i verksamheten och anställdas välfärd.
 • Flexibel anpassning: Möjlighet att skräddarsy försäkringen efter specifika krav och risker inom olika branscher.
 • Personlig rådgivning: Expertråd för att hjälpa företag att förstå och hantera risker effektivt.

Kundrecensioner lyfter fram Söderberg & Partners för deras professionella och personliga service, snabba respons på skadeanmälningar och deras förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Flera kunder har noterat att samarbetet med Söderberg & Partners har bidragit till en ökad känsla av trygghet och kontroll över företagets riskhantering.

Hur du tecknar försäkringen

För att teckna en försäkring med Söderberg & Partners kan du besöka deras hemsida för att få en offert eller kontakta dem för personlig rådgivning. Deras team av experter är redo att bistå med anpassade lösningar som passar just ditt företags behov. Företaget erbjuder även möjligheten att bli kontaktad direkt för en genomgång av de olika alternativen.

Om företaget

Söderberg & Partners grundades i Sverige året 2004 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom finansiell rådgivning och försäkringsförmedling. Med en stark fokus på innovation och kundservice, strävar de efter att kontinuerligt utveckla sina tjänster för att möta de föränderliga behoven hos både företag och privatpersoner. Deras mål är att erbjuda kvalificerade och anpassade lösningar som skyddar och främjar kundernas affärsverksamhet.

Förutom företagsförsäkringar erbjuder Söderberg & Partners även ett brett utbud av andra tjänster:

 1. Privatrådgivning: Personlig ekonomisk rådgivning för individuella behov.
 2. Pensionsplanering: Hjälp med att planera och optimera pensionssparande.
 3. Bolån: Bolånelösningar med personlig service och professionellt stöd.
 4. Förmögenhetsförvaltning: Expertis inom investering och hantering av större förmögenheter.
 5. Försäkringsförmedling för privatpersoner: Omfattande personförsäkringar och livförsäkringar.

Kontaktuppgifter till Söderberg & Partners

Besöksadress:
Söderberg & Partners Insurance Consulting AB
Stureplan 8
114 35 Stockholm

E-post: info@soderbergpartners.se
Telefonnummer: 08-451 50 00

Öppettider:
Måndag:08:00 - 17:00
Tisdag:08:00 - 17:00
Onsdag:08:00 - 17:00
Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt