Varför Moderna

Moderna Försäkring: 2023 recension

Allt du behöver veta

Moderna är ett stort försäkringsbolag med flera olika person- och sakförsäkringar. Du kan bland annat teckna bilförsäkring, personförsäkring, hemförsäkring, olycksfallsförsäkring och mycket mer. Du kan dessutom få rabatter om du samlar dina försäkringar hos Moderna. Du kan teckna försäkringar hos Moderna direkt på företagets hemsida.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Moderna är ett stort försäkringsbolag med många olika försäkringar som du kan teckna. Bland annat så kan du försäkra ditt husdjur, familj, boende, bil och andra ägodelar. Du kan även få en rabatt på upp till 20 % när du samlar dina försäkringar hos Moderna.

Vi samarbetar inte längre med Moderna och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande produkt rekommenderar vi: Hedvig.
 • Moderna
  • Stort försäkringsbolag
  • Stort utbud av försäkringar
  • Lång självriskperiod

  Moderna

  Ett av Nordens största sakförsäkringsbolag. Moderna tillhör den danska försäkringskoncernen Tryg Forsikring. Med Moderna kan du försäkra det mesta.

Fördelar

 • Många olika försäkringar.
 • Enkelt att teckna försäkring online.
 • Smidigt att kunna ha alla försäkringar hos ett och samma bolag.
 • 20% rabatt när du samlar dina försäkringar hos Moderna.

Nackdelar

 • Drulleförsäkring ingår inte.

Vanliga frågor och svar

Är Moderna säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Moderna är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Moderna är ett seriöst företag som ägs och drivs av Moderna Försäkringar, filial till Tryg Forsikring A/S, Danmark.

Hur loggar man in på Moderna?

Du loggar in på Modernas hemsida. Logga in

Komplett recension

Moderna är ett stort försäkringsbolag och erbjuder många olika försäkringar som du kan teckna. När du väljer tre st. försäkringar så får du en rabatt som motsvarar 10 % av totalkostnaden. Om du väljer fyra försäkringar så får du 15 % i rabatt och om du väljer fem eller fler försäkringar så får du 20 %. Du tecknar försäkringarna som du är intresserad av genom att besöka Modernas hemsida.

Hur fungerar Moderna?

Om du är intresserad av Modernas försäkringar så kan du besöka företagets hemsida. Där klickar du på försäkringskategorin som du är intresserad av och kan gå vidare med en eventuell ansökan. Du kan även se mer information om försäkringarna innan du ansöker. Du kan se vad som ingår i försäkringen, hur villkoren ser ut och vad du behöver tänka på. Du kan även få reda på vad försäkringen skulle kosta för just dig genom att ange ditt personnummer och klicka på ”Få pris direkt”.

För att teckna en försäkring så väljer du försäkringen som passar dig och din situation bäst, sedan följer du stegen på hemsidan.

Kostnad

Kostnaden beror först och främst på vad du vill försäkra. Den beror också på hur täckande du vill att försäkringen ska vara. För att få en exakt bild på vad försäkringen skulle kosta för dig så kan du besöka hemsidan, klicka på försäkringen som du är intresserad av och ange uppgifter. Du får mer information om försäkringen och mer information om hur priset skulle se ut för dig.

När kan Moderna komma väl tillhands?

Moderna Försäkringar kan komma väl tillhands om du vill försäkra något som är viktigt för dig. Bland annat så erbjuder Moderna försäkringar för:

 • Personer
 • Hem eller fritidshus
 • Hund och katt
 • Fordon
 • Båt
 • Och mer

Moderna kan vara ett alternativ om du behöver flera olika försäkringar. Du kan teckna dem hos ett och samma försäkringsbolag samt få en rabatt i samband med det.

Läs mer: Vilka försäkringar behöver jag?

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Moderna Försäkringar, filial till Tryg Forsikring A/S, Danmark
Sveavägen 167
103 98 Stockholm

E-post: kundservice@modernaforsakringar.se
Telefonnummer: 010-219 10 80

Öppettider:

Måndag:08:00-20:00
Tisdag:08:00-20:00
Onsdag:08:00-20:00
Torsdag:08:00-20:00
Fredag:08:00-17:00
Lördag:09:00-15:00
Söndag:09:00-15:00