Varför ManyPets

ManyPets Försäkring: 2022 Recension
Allt Du Behöver Veta

Hos ManyPets kan du teckna djurförsäkring till din hund eller katt. Du väljer mellan 3 olika försäkringar som kan täcka kostnader som uppgår till 140 000 kr. Din självrisk börjar från 0 kr och det finns varken bindningstid på försäkringen eller åldersgräns för djuren.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas ur bl.a Svenskt Kvalitetsindex mätningar (SKI). Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Med en djurförsäkring från ManyPets så kan du försäkra både hunden och katten. Försäkringen ställer inga krav på djurets ålder och täcker kostnader på upp till 140 000 kr. Det finns tre olika försäkringar och din självrisk börjar från 0 kr.

 • ManyPets
  • Specialister på djurförsäkring
  • Försäkra hund och katt
  • Inga ålders- eller raskrav
  • Högt veterinärvårdsbelopp
  Om ManyPets:

  Tidigare Bought By Many. Företaget är specialister på djurförsäkringar och baserat i Storbritannien. Med ManyPets försäkrar du hund och katt.

Fördelar & Nackdelar

Fördelar
 • Ingen bindningstid.
 • Ingen åldersgräns på djuret.
 • Lika villkor oavsett ras.
 • Självrisk från 0 kr.
 • Täcker veterinärkostnader på upp till 140 000 kr.
 • Samma belopp gäller under hela livet.
 • Obegränsat antal videosamtal med veterinär.
 • Rabatt när du lägger till flera djur i samma försäkring.
Nackdelar
 • Försäkring kan endast tecknas för hundar och katter.

Vanliga frågor och svar

Är ManyPets bluff/bedrägeri?

Nej. ManyPets är inte bluff/bedrägeri. ManyPets är ett seriöst företag som ägs och drivs av Bought By Many Ltd.

Vad är ManyPets kontaktuppgifter?

ManyPets adress är:
Bought By Many Ltd
1-10 Summers Street
EC1R 5BD London, Storbritannien

ManyPets kan nås på:
E-post: djursupport@boughtbymany.com
Telefonnummer: 041 088 02 02

Vad är ManyPets öppettider?

Måndag:09:00-17:30Tisdag:09:00-17:30Onsdag:09:00-17:30Torsdag:09:00-17:30Fredag:09:00-17:30Lördag:StängtSöndag:Stängt

Komplett recension

Uppdaterad av Johan K.

ManyPets är ett försäkringsbolag som erbjuder hund- och kattförsäkringar. En sådan försäkring brukar tecknas för att skydda sig mot höga veterinärkostnader ifall ens hund eller katt skulle bli sjuk. Veterinärkostnader kan uppgå till höga belopp som ibland kan vara svåra att betala själv. När du har en hund- eller kattförsäkring så täcker försäkringsbolaget hela, eller stora delar av veterinärkostnaden.

Hur fungerar ManyPets?

Med ManyPets så kan du försäkra hundar och katter som är minst fyra veckor gamla. Om djuret inte har fyllt nio år så kan du hoppa över den fasta självriskkostnaden. I annat fall så betalar du en fast självrisk en gång om året. Du kan teckna en försäkring online genom att besöka försäkringsbolagets hemsida.

Kostnad

Det finns tre olika försäkringar att välja mellan. Du kan välja mellan Bas, Standard och Premium. Med bas-försäkringen så kan du täcka veterinärvård som uppgår till 30 000 kr. Väljer du istället Standard-försäkringen så kan veterinärkostnaderna uppgå till 60 000 kr och tecknar du Premium så täcker försäkringen veterinärkostnader på upp till 140 000 kr.

Priset beror på hur mycket du vill att försäkringen ska täcka. När du går in på försäkringens hemsida så kan du klicka på “Se ditt pris” och fylla i ett par uppgifter om ditt husdjur. Därefter så kan du se vilka alternativ som erbjuds till dig och hur mycket de olika alternativen hade kostat. Ju mer täckande du vill att försäkringen ska vara, desto dyrare blir den.

När kan ManyPets komma väl tillhands?

ManyPets kan komma väl tillhands om du har en katt eller en hund som husdjur. Om du har andra djur så bör du vända dig till ett annat försäkringsbolag. Försäkringen hos ManyPets kommer dock med en rad olika fördelar som gör den unik på olika sätt. Till exempel så gäller samma villkor på försäkringen oavsett hur gammal djuret är och oavsett vilken ras djuret tillhör. Dessutom så kan du räkna med samma belopp för veterinärkostnader under hela djurets livslängd. Beloppet som försäkringen täcker minskar alltså inte med djurets ålder, som det gör hos vissa andra försäkringsbolag. ManyPets är därför ett prisvärt och tryggt alternativ, även för dig som har ett äldre husdjur.

Läs mer: Vad täcker en djurförsäkring?

Av

Johan K.
Johan K.

Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.