Varför Insurello

Insurello: 2023 recension

Allt du behöver veta

Insurello hjälper dig med att få hjälp om det olyckliga skulle inträffa. Tjänsten tar kontakt med ditt försäkringsbolag och driver ditt ärende så du får tid över åt annat. Du kan även ta reda på om du har rätt till ersättning och vilken ersättning som du har. Du betalar bara om Insurello lyckas driva ditt ärende och om du får ersättning för din skada.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Insurello hjälper dig få rätt ersättning ifall du råkat ut för en olycka. Företaget tar kontakt med ditt försäkringsbolag och driver ditt ärende. Med andra ord så slipper du driva ditt försäkringsärende och har istället tid över åt annat. Du betalar endast om Insurello lyckas ordna ersättning för din skada.

 • Insurello
  • Få hjälp med din försäkring
  • Hjälp med att driva försäkringsärenden
  • Smidig tjänst
  • Hjälp vid trafikolyckor, arbetsskador, m.m
  Om Insurello:

  Låt någon annan driva ditt försäkringsärende. Få din ersättning i förtid och ha tid över till annat.

 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Du slipper söka ersättning vid sjukdom eller olycka.
  • Betalning endast om du får ersättning.
  • Enkel tjänst att använda.
  Nackdelar
  • Ingen garanti på att du får ersättning.

  Vanliga frågor och svar

  Är Insurello säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Insurello är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Insurello är ett seriöst företag som ägs och drivs av Insurello AB.

  Hur loggar man in på Insurello?

  Du loggar in på Insurellos hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Insurello är en tjänst som underlättar för dig när det olyckliga inträffar. Till skillnad mot traditionella försäkringsbolag så erbjuder Insurello ingen direkt försäkring utan i stället så hjälper de dig med att driva ditt försäkringsärende och få ersättning för din skada. Du betalar endast om Insurello lyckas och om du får ersättning för din skada.

  Insurello kan hjälpa dig med att både driva ditt ärende hos olika försäkringsbolag och även ta reda på om du har rätt till offentliga försäkringar, såsom kommunförsäkringar, licensförsäkringar, m.m.

  Relaterat: Vilka försäkringar behöver jag?

  Hur fungerar Insurello?

  Insurellos hemsida så kan du snabbt se om du har rätt till en viss ersättning. Du använder formuläret på hemsidan för att fylla i dina uppgifter, följer stegen och därefter så får du svar direkt på skärmen. Du kan även kontakta tjänsten för att få hjälp med att driva ditt försäkringsärende. Du betalar endast om du får ersättning för din skada.

  Om du råkat ut för en sjukdom eller olycka så kan du öppna ett ärende hos Insurello. Då ber man om information kring vad som inträffat, kostnader och vårdbehov. Därefter så anmäler Insurello skadan, exempelvis hos ditt försäkringsbolag och efter 12-24 månader, när skadan läkt, så blir du kontaktad angående eventuella kvarvarande besvär. Sedan skickar Insurello alla relevanta dokument till försäkringsbolagen ifråga och ungefär 1-3 månader senare så får Insurello ett besked där det bland annat framgår vilket ersättningsbelopp som du kan få. Sedan så blir ersättningen utbetald till dig. Du betalar endast Insurello ifall du får en ersättning för din skada.

  Läs mer: Olycksfallsförsäkringar

  Kostnad

  När du vänder dig till Insurello så betalar du bara om de lyckas få en ersättning utbetald. Du betalar då ett arvode om 25 % av det utbetalda beloppet. Om Insurello inte lyckas med att hjälpa dig med att få en ersättning så behöver du inte betala någonting.

  När kan Insurello komma väl tillhands?

  Insurello kan komma väl tillhands när du inte har stenkoll på om du har rätt till ersättning, om du är försäkrad eller om du inte vet hur du ska driva ditt försäkringsärende på bästa möjliga sätt. I vissa fall så kan man också ha rätt till försäkring från andra aktörer än försäkringsbolag och även i sådana fall så kan Insurello vara till hjälp. Insurello kan också komma till nytta om du inte vill, orkar eller har tid med att driva ditt försäkringsärende. Om du vill fokusera på att återhämta dig och låta någon annan driva ditt försäkringsärende så kan Insurello vara ett alternativ.

  Läs mer: Hur tar jag reda på vilken hemförsäkring jag har?

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Insurello AB
  Luntmakargatan 26
  111 37 Stockholm

  Telefonnummer: 08-128 212 22

  Öppettider:

  Måndag:09:00-16:00
  Tisdag:09:00-16:00
  Onsdag:09:00-16:00
  Torsdag:09:00-16:00
  Fredag:09:00-16:00
  Lördag:Stängt
  Söndag:Stängt

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.