Varför Dunstan

Dunstan Försäkring 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg

Därav betyget: Dunstan är specialiserade på att försäkra hästar och gårdar, med mål att göra häst- och gårdslivet enklare, bättre, roligare, tryggare och säkrare. Låt oss dyka in och utforska vad Dunstan har att erbjuda för hästägare och gårdsbrukare!

Hoppa till recension
 • Dunstan logo
  • För häst- och gårdsägare
  • Ersättning från första kronan
  • Veterinärvård upp till 150 000 KR
  • Heltäckande skydd

  Dunstan

  Försäkringen för dig som söker trygghet för både häst och gård. Dunstans hästförsäkringar är omfattande, heltäckande och utformade för häst- och gårdsägare.

Fördelar

 • Specialiserade på hästar och gårdar.
 • Heltäckande försäkring för olika typer av hästar.
 • Ersättning från första kronan.
 • Veterinärvård upp till 150 000 SEK.
 • Tillgång till digital klinik med FirstVet.

Nackdelar

 • Ingen information om prissättning och exakta försäkringsvillkor tillgänglig på deras webbplats (kräver kontakt för prisförslag).

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Dunstan

Dunstan är ett försäkringsbolag som specialiserat sig på att försäkra häst, hem och gård. De beskriver sig själva som unika, med en djup förståelse och passion för häst- och gårdsverksamhet, eftersom det är den verklighet de kommer ifrån​.

Hästförsäkringen från Dunstan är en heltäckande försäkring som kan anpassas för alla hästar på gården, inklusive ridhästar, galopphästar, travhästar och avelshästar. Försäkringen erbjuder även skydd för foster och föl. Bland fördelarna med Dunstans hästförsäkring, finns att ersättning ges från den första kronan. Försäkringen täcker veterinärvård upp till 150 000 SEK och erbjuder unika försäkringsalternativ med bredare skydd. Dessutom har försäkringstagarna möjlighet att påverka försäkringskostnaden​.

Dunstan erbjuder också utbildningar för att göra gården säkrare och för att arbeta mer förebyggande och hållbart med hästen och gården. För varje avklarad utbildning samlar försäkringstagaren poäng som kan användas för att köpa produkter i deras Trygghetsshop​.

Som kund hos Dunstan får du tillgång till tjänster från deras digitala klinik, inklusive tillgång till FirstVet​.

Dunstan har fått många positiva recensioner från sina kunder. Bland de framhävda fördelarna finns deras fokus på hästar och gårdar, deras goda service och snabba behandling av skadeanmälningar, samt det faktum att vissa kunder har kunnat sänka sina premier och samtidigt fått bättre skydd​.

Hur du tecknar försäkringen

För att teckna en försäkring med Dunstan fyller du i dina uppgifter på deras hemsida​ för att få ett prisförslag eller för att bli uppringd av en av deras försäkringsrådgivare som kan hjälpa till att hitta den bästa lösningen för just din häst​. Företaget kan också kontaktas direkt via telefon eller e-post.

Om företaget

Dunstan ägs och drivs av Dunstan AB, som grundades av Per Åberg, Anders Mellberg och Stefan Fur, alla med många års erfarenhet från försäkringsbranschen. Dunstan beskriver sitt erbjudande som enkla och smarta försäkringslösningar som är 100% anpassade för personer som bor och lever på hästgårdar. Deras mål är att göra häst- och gårdslivet bättre, roligare, tryggare och säkrare​.

Namnet Dunstan kommer från en sägen om en smed som spikade fast en hästsko på djävulens hov​.

Kontaktuppgifter till Dunstan

Besöksadress:
Dunstan AB
Östra Storgatan 67
553 21 Jönköping

E-post: info@dunstan.se
Telefonnummer: 010-179 84 00

Öppettider:
Måndag:08:00 - 17:00
Tisdag:08:00 - 17:00
Onsdag:08:00 - 17:00
Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt