Varför Dina Försäkringar

Dina Försäkringar: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Dina Försäkringar kan du hitta många olika person- och sakförsäkringar. Du räknar snabbt ut priset på försäkringen som du är intresserad av innan du ansöker genom en kalkylator på hemsidan och du tecknar försäkringen direkt genom hemsidan. Både privatpersoner och företag kan teckna försäkringar hos Dina Försäkringar.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Dina Försäkringar erbjuder en rad olika försäkringar till privatpersoner och företag. Till exempel så kan du försäkra allt från djur, hem och företag till personer, fordon och annat. Med företagets kalkylator på hemsidan så kan du snabbt räkna ut ditt pris innan du går vidare med en försäkring.

Vi samarbetar inte längre med Dina Försäkringar och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande produkt rekommenderar vi: Hedvig.
 • Dina Försäkringar
  • Stort försäkringsbolag
  • Stort utbud av försäkringar
  • Räkna ut priset direkt på sidan
  Om Dina Försäkringar:

  Ett av Sveriges största sakförsäkringsbolag. Dina är ett s.k. ömsesidigt försäkringsbolag. Företaget har kontor över hela landet och försäkrar det mesta.

 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Många olika försäkringar att välja mellan.
  • Teckna försäkringar snabbt genom hemsidan.
  • Fysiska kontor runtom i hela landet för personlig service.
  • Olika projekt/kampanjer för att förbättra kundens välmående.
  Nackdelar
  • Inte lika stort som en del andra försäkringsbolag.

  Vanliga frågor och svar

  Är Dina Försäkringar säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Dina Försäkringar är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Dina Försäkringar är ett seriöst företag som ägs och drivs av Dina Försäkring AB.

  Hur loggar man in på Dina Försäkringar?

  Du loggar in på Dina Försäkringars hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Johanna, innehållsadmin
  Johanna J.
  Uppdaterad:

  Dina Försäkringar är ett försäkringsbolag som erbjuder många olika försäkringar till både privatpersoner och företag. För att teckna en försäkring så går du in på försäkringsbolagets hemsida och väljer försäkringen som du är intresserad av. Du skickar in en ansökan online, får ett prisförslag, tecknar försäkringen och därefter så träder den i kraft direkt.

  Hur fungerar Dina Försäkringar?

  För att teckna en försäkring så besöker du försäkringsbolagets hemsida. Längst upp på hemsidan finns en kalkylator som du kan använda för att räkna ut din premie. Med kalkylatorn väljer du först vad du vill försäkra och därefter underkategori. Sedan anger du dina uppgifter och eventuellt registreringsnummer om du vill försäkra ett fordon eller organisationsnummer om du vill försäkra ett företag, varefter du väljer när du vill att försäkringen ska gälla och sedan klickar på ”Räkna”.

  När du räknar ut ditt pris så får du fram flera förslag som du kan välja mellan. Du väljer det förslag som passar dig bäst och klickar sedan på ”Gå vidare”. Du följer stegen i processen och tecknar sedan försäkringen, får en bekräftelse via e-post och därefter så börjar försäkringen gälla.

  För att försäkringen ska kunna gälla så behöver du betala in ett belopp varje månad, så kallade ”försäkringsbelopp”. Försäkringsbeloppet är priset som du behöver betala för försäkringen.

  Läs mer: Vilka försäkringar behöver jag?

  Vad kostar Dina Försäkringar?

  hemsidan kan du snabbt se hur mycket en viss försäkring skulle kosta för dig. Det finns en kalkylator där du väljer vilken typ av försäkring som du är intresserad av, anger dina uppgifter och kan därefter se ditt pris direkt på hemsidan innan du ansöker.

  När kommer Dina försäkringar väl tillhands?

  Hos Dina Försäkringar kan du hitta allt från personförsäkringar till fordons- och företagsförsäkringar. Därför kan försäkringen komma väl tillhands i många olika situationer. Nedan listas exempel på vad du kan försäkra hos Dina Försäkringar.

  Om du är intresserad av att se hur mycket en viss försäkring skulle kosta dig så kan du besöka Dina Försäkringar och räkna ut ditt pris direkt på hemsidan.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Dina Försäkring AB
  Skeppsbron 2
  111 30 Stockholm

  E-post: info@dina.se
  Telefonnummer: 0771-81 82 83

  Öppettider:

  Måndag:08:00-17:00
  Tisdag:08:00-17:00
  Onsdag:08:00-17:00
  Torsdag:08:00-17:00
  Fredag:08:00-17:00
  Lördag:Stängt
  Söndag:Stängt

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.