Varför Göta Energi

Göta Energi Elbolag: 2024 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Därav betyget: Göta Energi erbjuder konkurrenskraftiga priser tillsammans med en rad flexibla alternativ för elavtal. Deras kundtjänst har mottagit positiva omdömen och är känd för att erbjuda utmärkt support.

Vi samarbetar inte längre med Göta Energi och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande produkt rekommenderar vi: Fortum.
Hoppa till recension
 • Göta Energi logo

  Göta Energi

  Prisbelönt kundservice. Billig el.
  Bindningstid
  12 månader
  Fast avgift
  39 kr / månad
  Förnybar el
  RabattSpot On utan bindningstid och 500 kr rabatt på elen
  Påslag1 öre / kWh

Fördelar

 • En timmes gratis elförbrukning per dygn.
 • Kostnadsfri månadsavgift i ett år.
 • Prisgaranti.
 • Nöjdkundgaranti.

Nackdelar

 • Kundtjänsten har ingen e-post adress.

Jämför med andra elavtal

 • Göta Energi logo
  Göta Energi
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se ditt elpris
  Bindningstid
  12 månader
  Fast avgift
  39 kr / månad
  Påslag
  1 öre / kWh
 • Fortum logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se ditt elpris
  Bindningstid
  12 månader
  Fast avgift
  31 kr / månad
  Påslag
  5,9 öre / kWh

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Göta Energi

Hos Göta Energi kan du teckna olika elavtal. Du har möjlighet att välja mellan fast och rörligt elpris. Det är relativt enkelt att teckna ett helt nytt elavtal eller byta från ditt nuvarande elbolag genom Göta Energis hemsida, och processen tar bara några minuter.

Som ny kund hos Göta Energi får du en förmån av att slippa månadsavgiften under de första 12 månaderna. Dessutom erbjuds en timmes kostnadsfri elförbrukning varje dygn, ett erbjudande som gäller dagligen, året runt.

Påslaget hos Göta Energi är endast 1 öre / kWh och den fasta avgiften ligger på 39 kr / månad.

Vem passar Göta Energi för?

Göta Energi passar dig som söker både fasta och rörliga elpriser. Elleverantören är ett bra alternativ om du vill få ett rimligt pris på ditt elavtal. Med prisgaranti kan du vara säker på att få ett konkurrenskraftigt pris.

För dig som uppskattar rabatter är Göta Energi ett attraktivt val. Den slopade månadsavgiften under det första året och den kostnadsfria timmen dagligen bidrar till att du sparar på elkostnaderna.

Hur fungerar Göta Energi?

För att bli kund hos Göta Energi besöker du företagets hemsida. Där väljer du det elavtal som bäst passar dina behov och klickar på ”Teckna”. Efter att du fyllt i ditt personnummer följer du stegen och blir kontaktad av Göta Energi för att slutföra processen.

Att ansöka är inte bindande och du kan välja att ansöka enbart för att lära dig mer om elavtalet. Det finns ingen skyldighet att fortsätta med avtalet efter ansökan.

Om du är osäker på vilket avtal som passar dig bäst kan du använda funktionen ”Hjälp mig välja elavtal”, som finns längst ner på hemsidan.

Om företaget

Göta Energi drivs av Göta Energi AB. Du kan nå kundtjänsten via telefon eller via ett formulär på företagets hemsida. Kundtjänsten har öppet måndag till torsdag mellan kl. 09.00-17.00 och fredagar kl. 09.00-16.00. För ytterligare information finns en FAQ-sida på hemsidan med svar på vanliga frågor.

Kontaktuppgifter till Göta Energi

Besöksadress:
Göta Energi AB
Sten Sturegatan 12
411 39 Göteborg

E-post: info@gotaenergi.se
Telefonnummer: 020 – 23 15 00

Öppettider:
Måndag:09:00 - 17:00
Tisdag:09:00 - 17:00
Onsdag:09:00 - 17:00
Torsdag:09:00 - 17:00
Fredag:09:00 - 16:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt