Största Företagslånet Du Kan Få

Anledningarna till varför man kan behöva ett företagslån kan vara flera och eftersom inga två företag är samma kan olika företag ha olika behov.

När det kommer till företagslån kan man i stort sett låna hur mycket som helst, så länge man har råd med lånet. Detta går man igenom med långivaren när man lånar. Men vad är egentligen det absolut största företagslånet som man kan få?

Ingen gräns

Det finns egentligen ingen gräns på hur mycket företag kan få låna.

Allt handlar om hur mycket banker och långivare har möjlighet att ge, vill ge och huruvida man har råd med att återbetala lånen. Faller alla bitar på plats finns det egentligen ingen gräns på hur mycket man kan låna till företag.

Vanligast är att företagslånen sträcker sig mellan 50 000 kr och 1 000 000 kr.

Är det företagslån utan säkerhet man ansöker om brukar beloppen ofta vara mindre, då det innebär en större risk för långivare, dock finns det långivare som erbjuder miljonbelopp även utan krav på säkerhet. Exempel är Qred som erbjuder lån åt nystartade företag utan krav på säkerhet.

Har man möjlighet att förse långivare med säkerhet, varesig det är i form av en god ekonomi, god kreditvärdighet eller ett värdefullt objekt, såsom en fastighet, så finns det ingen gräns på hur mycket man kan få i lån. Så länge siffrorna går ihop kan man låna hur mycket som helst.

Kreditlån för osäkra lånebehov

Ibland är det inte lätt att veta exakt hur mycket man kan behöva i lån, framförallt inte när man ska starta ett företag eller äger ett småföretag. Ett kreditlån för företaget kan då vara ett alternativ.

Möjligheterna för kreditlån har ökat och möjliggjort flexibel finansiering för företag. Kreditlån innebär nämligen att man tilldelas en viss kredit, som man sedan kan välja att använda eller inte, utefter behov. Man betalar aldrig någon ränta för krediten man inte använt. Till exempel betalar man endast ränta på 20 000 kr ifall man förbrukat 20 000 kr av en 50 000 kr kredit.